Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 18 februari 2019

Arja Kapitein: de Westfriese kandidaat voor de Provinciale Statenverkiezingen namens D66

Arja Kapitein uit Wognum maakt grote kans op een plek in de Provinciale Staten van Noord-Holland. Deze Westfriese kandidaat staat op positie nummer 6 van de D66-lijst. De verkiezingen voor de Provinciale Staten vinden dit jaar plaats op 20 maart.

Arja kent Westfriesland en de Kop van Noord Holland zeer goed. Zij woont al meer dan 25 jaar in Wognum, is geboren in Schagen en werkt momenteel in Heerhugowaard. Als raadslid in Medemblik heeft zij zich succesvol hard gemaakt voor de samenwerking tussen de gemeenteraden in Westfriesland. Daarbij werkt ze ook graag samen met verschillende lokale partijen. Nu wil zij zich graag voor Westfriesland inzetten op provinciaal niveau.

Naast politiek zet Arja zich in voor cultureel erfgoed. Zij is mede-eigenaar van het Automuseum in Schagen, is lid van de Raad van Toezicht van de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik en van de Raad van Toezicht van de Kopgroepbibliotheken. De laatste organisatie omvat ook de bibliotheek School7 in Den Helder, die afgelopen jaar is uitgeroepen tot beste bibliotheek van de wereld.